Magnolia Förlag | Om förlaget
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

En pigg uppstickare

Magnolia Förlag ger ut facklitteratur och läromedel. Vår utgivning ska göra skillnad, den ska hjälpa och inspirera våra läsare bättre än de böcker som funnits att tillgå sedan tidigare. Vi jobbar lite hårdare med varje utgiven bok och lyssnar alltid på vad våra läsare och kunder tycker och behöver.

Magnolia är ett systerföretag till det allmänutgivande förlaget Bokfabriken.

 

Personerna bakom förlaget

Magnolias grundare och delägare har en bred och lång erfarenhet av media och bok­utgivning. Erik Liedberg har erfarenhet av bokbranschen som bland annat förlagschef, marknadschef och vd på företag som Norstedts förlagsgrupp, Bokus och BTJ. Erik Johansson är förläggare på och delägare i Bokfabriken med ett förflutet som vd på Bra Böcker, vd och förläggare på Berghs Förlag och redaktionschef på Rabén & Sjögren.

Övriga delägare i Magnolia är barndomsvännerna och entreprenörerna Lasse Brahme och Mattias Lundgren som under tio år byggt upp en förlagskoncern med bl.a. företagen Word Audio Publishing, Sveriges största fristående ljudboksförlag, och Bokfabriken, grundat 2012.